2 mdr. efter flytning – Genoptræning & Scoot Boots

2 mdr. efter flytning – Genoptræning & Scoot Boots

1. juli 2020 0 Af Cille B.S.B

Det er 2 mdr. siden jeg flyttede Jacki, og hold da op en rejse det har været indtil videre.
Det er simpelthen så rart at stå opstaldet et lille privat sted, hvor jeg kan få det stort set som jeg vil. Men samtidig elsker jeg også at jeg ikke er alene mere, og kan ride en masse ture med tøserne fra stalden. Det fedeste er klart at min veninde Tina og jeg, står sammen igen, og kan komme ud på alle vores dejlige ture igen.

Jacki stod i starten oppe i stalden, da hendes udeboks ikke var bygget færdig.
Den bliver dog færdig til vinter, så hun kan komme derned og stå sammen med Centa og Domina.
Det bliver mega fedt at hun kan stå og kigge ud, når vi når til vinteren igen.
Hun er simpelthen faldet så godt til, og er dejlig afslappet både på fold og på staldgangen. Hun savner stadig lidt sine venner, når hun står på staldgangen alene, men det er blevet meget bedre.
Jeg ved jo heldigvis hvordan jeg skal arbejde med det, så det hele skal nok gå.

Læs mere her